Wat is het Circulair Design Lab?

Het Circulair Design Lab is een fysieke landingsplaats in Amsterdam voor duurzame innovaties, waar partijen samenkomen en zich laagdrempelige kunnen verdiepen in het circulair maken van een ontwerp of product. In het Lab worden ontwerpen en ideeën tot leven gebracht, aangemoedigd en praktisch ondersteund door Desko.

 

Het Lab is de kweekvijver circulaire innovaties voor de werkomgeving!

Inspiratie

In het Lab zijn al vele innovatieve ideeën tot leven gebracht. Mooie circulaire producten, duurzaam gemaakt voor de toekomst maar ook reststromen die weer een nieuwe functie kregen en daardoor nog een levenscyclus mee kunnen als nieuw product..

Voor wie

Voor ontwerpers en (interieur)architecten die geïnteresseerd zijn in praktijkgerichte oplossingen in de werkomgeving, geïnspireerd op de Circulaire Economie!

Voor ontwerpers en (interieur)architecten met een idee op  papier die net dat ene zetje nodig hebben om een product / plan van waarde te creëren.

Voor ieder die in het bezit is van waardevolle grondstoffen die nu op de afvalberg verdwijnen. Het Lab weet door samenwerking  producten op waarde te creëren.

Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur dan een mail naar michael@desko.nl of bel. 020- 4801020