Evenementen

Leuk dat u geïnteresseerd bent om een van onze gratis bijeenkomsten te bezoeken op de Circulair Expo! Facility managers, architecten, ontwerper en inkopers kunnen op deze inspirerende bijeenkomsten ruime kennis opdoen! Meldt u nu aan voor de volgende bijeenkomsten

23 sep

Circulair Design Award 2016

Donderdag 23 september van 9.00- 12.00 uur Op de Circular Expo te Hoofddorp

Ontmoet de deelnemers en maak kennis met hun visie over Circulair Design. Bijwonen is voor iedereen die geïnteresseerd is in design geïnspireerd op de Circulaire Economie. Het bijwonen is gratis en bezoekers kunnen na de uitreiking de ontwerpers en belangstellende ontmoeten.

Meld u hier aan
06 okt

Circulair inkopen

Donderdag 6 oktober van 9.00 - 12.00 uur Op de Circular Expo te Hoofddorp

Facilitair managers en inkopers kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan een circulaire economie door circulair in te kopen. Een economie waarin afval niet meer bestaat en waarin elke grondstof steeds weer opnieuw gebruikt wordt. Deze ochtend nemen wij u mee in de wereld van circulair inkopen.

Meld u hier aan
13 okt

Circulaire Architectuur

Donderdag 13 oktober van 9.00 - 12.00 uur Op de Circular Expo te Hoofddorp

Circulair bouwen en inrichten een combinatie van waardevolle reststromen, design en innovatie!

Architecten die de blik op de toekomst willen richten, doen er goed aan te kijken naar welke duurzame oplossingen de toekomst mede gaan bepalen en welke van belang zullen zijn voor het minimaliseren van afval.

Meld u hier aan